linaemalm

2014-10-28
20:03:36

Lina tipsar leopard ögon
Detta är ett tips till dig som inte vill spöka ut dit till halloween som jag kommer att göra. Eller till dig som vill piffa till vardags sminkningen eller testa något nytt till festen. 

Det du behöver är: ett par ögon med ögonlock. heheh. 
Brun, guld eller väldigt mycket bronser.  Applicera ögonskuggan på ögonlocken, som du tycker det passar dina ögon.  
Det tredje du behöver är en svart kaialpenna i tusch. Finns på olika ställe att köpa. Sen ritar du små halv cirklar/ u:n. så det ser ut som leopardmönster. Ha gärna en bild bredvid så du kan måla av.  
Man kan applicera mönstret på bara halva ögat och även på hela. Är det till halloween så kan du ta och måla ut på tinningarna också. 
Sist la jag en guld rand men det behövs inte göras. 
Till sist maskarna!! Sen är det klart. 

Jag valde hela ögat denna gången. 


I min blogg bild har jag bara halva ögat. Men ända upp till ögonbrynet. Gör det som passar bäst. 

2014-10-15
14:56:23

Före och efter bilder
Vi har en tråkigt hall i huset, så jag bestämde mig för att piffa till den lite. Jag vet att hösten är här men lite sommar är aldrig fel. Därför fick hallen en härlig sommar känsla, tycke det passa bra nu när vi går och fryser här hemma. Bara det inte har motsatt effekt  och får oss att frysa ännu mer. :/ 

Före




Efter 




Tycket det blev lite bättre, 10 minuter väll spenderade. 

2014-10-13
08:38:47

Billigt skit!
Billigt skit kan bli bra. 
Köpte billigt glitter för ca 10kr då ficka jag flera färger med i paketet. Det blev ett snyggt nagellack. Jag målade först ett tunt lager rosa nagellack för att sedan ta ett lite tjockare över som jag strösslade glitter ovan. Tryckte det på plats med ett finger och strök sedan på toplacket. 

2014-10-09
11:04:46

Badar för sällan

Sista vinet,vaniljljus och klassiskmusik. 
Jag ville slappna av ett tag, men när man verkligen försöker så blir det helt plötsligt jätte svårt. Kanske för lite vin? 
Jag tänkte jag tar ett bad och fixar med lite piling, ansiktsmask,oljor och tvättar håret med mera. Efter ett tag är vattnet jätte smutsigt och man vill inte alls ligga och gotta sig i det. Det slutade med att jag sköljde av mig i duschen. Inte lika mysig avslutning. Men bättre lycka nästa gång. Då ska jag testa min badbomb som jag köpte i Stockholm. Och mer vin är mitt måste. Och så klart en ledig dag!